Taal

Autumn/Winter 2023 | Welcome to the edge of the world

17 augustus 2023
Autumn/Winter 2023 | Welcome to the edge of the world

een ode aan avontuur

De collectie

Reizen naar het einde van de wereld, op zoek naar indrukwekkende vergezichten in de natuur: onze Autumn/Winter 2023 collectie is een ode aan avontuur. 

We reizen af naar het adembenemend mooie Ålesund in Noorwegen, waar indrukwekkende fjorden en prachtige uitzichten over de natuur elkaar afwisselen en ons inspireren. Die inspiratie resulteert in een collectie vol stijlvolle lagen, mooie knitwear en prachtige kleuren, die het landschap in Noorwegen perfect reflecteren. 


Styling & vakmanschap

Onze styling- en designafdeling ademt vakmanschap. Hier worden onze kledingstukken met de grootste zorg en aandacht voor detail ontworpen. Onze getalenteerde vakmensen, met jarenlange ervaring en passie voor hun ambacht, zijn de drijvende kracht achter onze collecties en de thema's binnen de seizoenen. 

Dit seizoen bestaat uit verschillende thema's met ieder hun eigen verhaal. We gaan samen op avontuur, roadtrippen door het Hoge Noorden, en we maken kennis met diverse natuurverschijnselen. De adembenemende kleuren van de natuur zien we terug in de themacollecties. Bekijk hieronder alvast een sneak peek van de thema's van Autumn/Winter 2023.

op avontuur in noorwegen

De thema's van dit seizoen


moodfilm autumn/winter 2023

Tom Waes & State of Art

We zijn trots op onze nieuwste samenwerking met State of Art-ambassadeur Tom Waes. Ook dit seizoen vind je bij ons moderne, tijdloze looks voor mannen die houden van kwaliteit. Bekijk hieronder de moodfilm van Autumn/Winter 2023.

Vorige post
Volgende post
Naar boven