Taal

Betalen

Beveiliging van uw betaalgegevens 

Je winkelt bij de State of Art Webshop in een beveiligde omgeving; je gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld en verzonden naar je creditcard maatschappij of bank, die je betaling vervolgens al dan niet goedkeurt.

Secure Socket Layer (SSL) 

Met jouw creditcard kun je veilig betalen. Wij zorgen ervoor dat je gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om jouw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en creditcard - gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van State of Art Webshop. De meeste browsers ondersteunen SSL. Mocht je er niet zeker van zijn dat jouw browser SSL ondersteunt, controleer dan de browser gegevens bij de Internet Service Provider (ISP).

Op welke manieren kan ik betalen? 

• Riverty – Digitale Factuur
• Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
• PayPal
• Giropay (Duitsland)
• Maestro
• Sofort Banking
• Bancontact / Mister Cash 

Betalen met Riverty – Digitale Factuur  

Riverty voert voor www.stateofart.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Indien je kiest voor Riverty, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden die Riverty hanteert. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website. De kosten voor Riverty zijn € 0,75.

Betalen met Creditcard? 

Met je creditcard kun je online betalen. Je vult het creditcardnummer, de exacte naam op de kaart, de vervaldatum en de driecijferige CVC code (laatste drie cijfers op de achterzijde van uw kaart) in op de betaalpagina. Betalen met je creditcard in onze Webshop is snel, veilig en simpel.

Betalen met Creditcard? 

PayPal is een online betalingssysteem dat je toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Met nauwelijks twee clicks kun je betalen of geld ontvangen, zo wordt winkelen op shop.stateofart.com dus nog plezieriger! Betalen met PayPal via onze website kun je bestellingen plaatsen en direct via PayPal betalen. Het enige dat je nodig hebt is een eigen PayPal Account (jouw persoonlijke toegang tot het PayPal betalingssysteem). Als je nog geen PayPal account hebt dan kun je je gratis registreren op www.PayPal.nl. Wanneer je deze aanmelding hebt volbracht ben je bij een volgend bezoek binnen 60 seconden klaar met je bestelling en betaling. Is PayPal veilig? Jazeker, PayPal gebruikt SSL technologie om jouw informatie versleuteld en veilig over het internet te versturen. Wij krijgen geen gevoelige financiële informatie zoals je creditcard- of je bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Je gegevens zullen door PayPal niet aan derden worden verstrekt. Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.nl

Hoe werkt GiroPay? 

Giropay kan alleen gebruikt worden door Duitse klanten die toegang hebben tot Giropay. De betaling gebeurt via je eigen bankrekening. Je kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay, en kiest daarbij de bankinstelling waar je betaalrekening wordt aangehouden, aan de hand van het Bankleitzahl. Je wordt automatisch verbonden met de inlogsite van je bankinstelling, waar je met jouw rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat je het online overboeking formulier volledig hebt ingevuld zijn deze gegevens niet meer te wijzigen. Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals aan je getoond, en keer je terug naar shop.stateofart.com. Als je je bestelling op werkdagen voor 15:00 hebt geplaatst, verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via contact@stateofart.com 

Hoe werkt Maestro? 

In België kun je jouw Maestro kaart gebruiken om online te shoppen. Het enige wat je nu nodig hebt is een SecureCode™, een unieke code waarmee je online even veilig kunt betalen als met je PIN-code in een winkel.

Hoe begin ik eraan?
Als je kaart is uitgegeven door één van de deelnemende banken*, neem dan contact op met je bank om zeker te zijn dat je met jouw Maestro kaart online kan shoppen. Zodra je kaart is geactiveerd, stuurt je bank je een authenticatiemiddel, mocht je dit nog niet ontvangen hebben. Dit kan een Personal Card Reader (persoonlijke kaartlezer) of Digipass zijn en deze heb je nodig voor elke online aankoop die je doet. Met deze eenvoudige hulpmiddelen in de hand—je kaart en je authenticatiemiddel—ben je klaar om online te shoppen!

Wat is SecureCode™ en hoe werkt het?
SecureCode™ is het authenticatiesysteem van Maestro waardoor je veilig en met totale gemoedsrust online kan shoppen. Hierdoor wordt online shoppen met Maestro net zo veilig als op de winkelvloer. Afhankelijk van de bank waarbij je aangesloten bent, zal je een persoonlijke kaartlezer of Digipass ontvangen hebben. Deze heb je nodig elke keer als je online iets wil kopen. Je persoonlijke kaartlezer of Digipass genereert een unieke code voor de transactie die je maakt om zo jouw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt je te beschermen tegen fraude. * Op dit moment bieden in België de volgende banken online winkelen met Maestro aan: Argenta, BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Dexia, Fintro, ING en KBC. Op dit moment kun je Maestro alleen gebruiken om online te shoppen indien je kaart is uitgegeven door één van deze banken. Allicht zullen meer banken in de nabije toekomst de mogelijkheid aanbieden om online te shoppen met Maestro. 

Hoe werkt SOFORT Banking? 

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. Immers, bij betalingen op het internet heeft veiligheid de hoogste prioriteit. 

Stapsgewijs
• Je kiest voor de betaalwijze Sofort Banking bij stap 3 in het bestelproces,
• Je wordt nu doorverwezen naar de beveiligde omgeving van 'SOFORT Banking'. SOFORT Banking vraagt je om Land en Banknaam.
• Je kiest je land en de naam van je bank.
• SOFORT Banking leidt je, met de gegevens van je bestelling, naar de pagina voor internetbankieren.
• Je bent nu in de beveiligde omgeving van je eigen bank.
• Je vult daar je rekeningnummer, PIN- en TAN-code in.
• Zodra je de betaalprocedure eindigt, meldt jouw bank aan SOFORT Banking hoe de betaling is afgelopen.
• SOFORT Banking geeft dit onmiddellijk door aan State of Art.
• State of Art geeft de bestelling vrij als SOFORT Banking meldt dat de betaling is voldaan. 

Hoe werkt Mister Cash/Bancontact? 

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten. Uitleg van Mister Cash Met Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. 


Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Jouw aankopen zijn in een paar seconden betaald. Je klikt op Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Hoe werkt MasterCard SecureCode?  

Bij online betalingen staat veiligheid voorop. Daarom maken alle MasterCard creditcards nu gebruik van MasterCard SecureCode bij aankopen via internet. MasterCard SecureCode is je eigen persoonlijke wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij je SecureCode kan alleen jij online betalen met je MasterCard creditcard. Je persoonlijke wachtwoord zorgt ervoor dat je herkenbaar bent als de rechtmatige eigenaar van je MasterCard creditcard. 

• Afhankelijk van je bank maak je zelf voorafgaand of tijdens het winkelen een wachtwoord aan. Of krijg je je code via de eigen identificatiemethode van uw bank. 
• Tijdens het normale afrekenproces wordt je vervolgens gevraagd je SecureCode in te voeren of, indien je dit nog niet hebt gedaan, eerst te activeren.
• Elke keer dat je je MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij je bank gecontroleerd. Zonder tussenkomst van de webwinkel.
• Zo betaal je veilig online. Niemand anders heeft toegang tot jouw SecureCode. De aankoop vindt alleen doorgang als de door jou ingegeven SecureCode juist is.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe MasterCard SecureCode werkt voor jouw MasterCard creditcard, kun je terecht op de website van je bank of kaartuitgevende instantie. Hier vindt je informatie over hoe je je MasterCard SecureCode aan kunt maken en wat de procedure is indien je bij webwinkels betaalt via MasterCard SecureCode.

Naar boven