Taal

Welkom!

Hartelijk dank voor je inschrijving en welkom bij State of Art! Middels onze nieuwsbrief hopen wij je maximaal te kunnen inspireren met de nieuwste trends, collecties, kleuren, materialen en nog veel meer. Daarnaast mis je nu geen enkel nieuws over ons merk meer en ben je altijd als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen. Voor nu willen wij je graag een warm welkom heten, dit doen wij door je € 10,- korting op je eerste bestelling te geven. De kortingscode die je hiervoor kunt gebruiken ontvang je automatisch per mail en is slechts eenmalig te gebruiken bij een minimale besteding van € 99,95.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

Je kunt ons een mail sturen: contact@stateofart.com
Of bel met: +31 (0)544 39 22 33

Welkom bij State of Art!

Vanaf vandaag gaan we je inspireren met onze nieuwste collecties en alle trends op het gebied van herenmode. Ook ben je als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en acties. 

Zoals beloofd krijg je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende bestelling vanaf €99,95. De kortingscode verschijnt straks in je mailbox.

Klik op onderstaande button om naar jouw profiel te gaan. Laat je daar ook meteen even je geboortedatum achter? Dan sturen we je elk jaar een leuk cadeautje op.

Naar boven