X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

State of Art opent winkel in Zwolle

01 November 2014

Zaterdag 1 november is de State of Art Store in Zwolle geopend. De winkel bevindt zich in het winkelhart van Zwolle, in een prachtig historisch pand aan de Luttekestraat 46, dat jarenlang als ruitersportzaak/wapenhandel heeft gediend.
De Ruitersportzaak van H.J. Bremer was een van de oudste ruitersportzaken in Nederland. Bremer leverde alles op het gebied van jacht, ruiter en paard. Het assortiment bestond uit jachtwapens, munitie, luchtdrukwapens, country kleding, dames- en herenkleding en accessoires. In 1990 kreeg de winkel zelfs door hare Majesteit de Koningin het recht verleend om de toevoeging Hofleverancier te mogen voeren.

In het pand is nog steeds een nostalgische kelderruimte te vinden, waar vroeger reparaties aan de wapens werden verricht. Daarnaast konden hier de wapens op een heuze schietbaan worden getest. 

In juli 2006 heeft de familie Bremer wegens omstandigheden helaas haar deuren na 141 jaar moeten sluiten. Zwolle raakte een in de regio en landelijk zeer bekende firma kwijt. Vele Zwollenaren hebben als kind nog voor de etalageruiten gestaan om een blik te kunnen werpen op de spannende artikelen die er lagen.

State of Art hoopt met haar intrek in het mooie en nostalgische pand de geschiedenis in ere te houden en een fantastische 'Menswear winkel' aan het stadshart van Zwolle toe te voegen.

Bij onze nieuwste winkel kunt u terecht voor de laatste collecties, verkrijgbaar van maat S tot en met 4XL. Uiteraard staat er een enthousiast en vakkundig team voor u klaar om u van een eerlijk advies te voorzien.


Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque