X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

State of Art opent winkel in Winterswijk

27 March 2014

WINTERSWIJK - Het is al meteen druk op de allereerste dag van de nieuwe winkel van State of Art aan de Wooldstraat in Winterswijk. Op een prachtige plek, dicht bij de Markt, opent State of Art hier de eerste van drie winkels die dit jaar hun deuren openen. Na Winterswijk is Doetinchem aan de beurt en daarna Amstelveen.

Door Kyra Broshuis

“Het is natuurlijk prachtig dat we nu hier zitten, vlakbij de geboortegrond van State of Art in Lichtenvoorde.", vertelt een trotse Martijn Mateman, operational manager. “We zitten in alle grote steden maar als echt Achterhoeks bedrijf zijn we zeer content met deze nieuwe winkel in Winterswijk. Het is goed voor de zichtbaarheid van ons bedrijf."
State of Art heeft nu in totaal 11 eigen winkels en 26 State of Art Brand stores. “Ja, het gaat goed met ons bedrijf. Dat komt ook omdat we zowel in de winkels als op het hoofdkantoor in Lichtenvoorde een fantastisch team hebben."
State of Art is onlosmakelijk verbonden met de klassieke autosport en dan met name met het automerk Porsche: de grote passie van oprichter en eigenaar van State of Art Albert Westerman. Het is dan ook daarom dat tijdens deze eerste openingsdag een Porsche niet mag ontbreken. Veel voorbijgangers halen direct hun mobieltje tevoorschijn om een plaatje te schieten van de prachtige en exclusieve Porsche 550 Spyder 1500 RS uit 1955. Mooi opgesteld op een speciaal verlengde Volkswagen T1 Bunker-Transporter (mét Porsche motor) trekt deze bijzonder nog meer klanten naar de prachtig ingerichte winkel.

State of Art is voortgekomen uit het breiatelier van de familie Westerman in Lichtenvoorde. Het familiebedrijf kreeg midden jaren 80 de naam Albert Westerman Groep. Westerman wist een opkomende markt aan te boren met de productie van onder andere pullovers. Toen het bedrijf minder zelf ging produceren en meer ging distribueren werd gekozen om het sterke merk State of Art verder te gaan. De rest is geschiedenis. Jaarlijks ontwikkelt State of Art acht collecties kleding voor mensen met een actieve lifestyle. De passie voor stijlvolle modern-classicskleding valt al jaren in de smaak. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode blijft State of Art ook nog de vele komende jaren 'a statement of style'.
De nieuwe winkel aan de Wooldstraat ziet er prachtig uit, evenals de kleding. Mannen die graag goed gekleed gaan zijn hier dan ook aan het juiste adres voor truien, shirts, polo's, broeken en de wat formelere kleding. Winterswijk is weer een prachtige zaak rijker.

Foto: Martijn Mateman (operational manager) met het team van Winterswijk Rob Koeslag, Mariët Wolsheimer en Tom Toebes.

Bron: AchterhoekNieuws.nl Winterswijk

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque