X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

State of Art presenteert de Spring/Summer 2015 collectie

05 February 2015

We rijden over de U.S. Route 51 naar het zuiden. Bij Kentwood zijn we de grens tussen Mississippi en Louisiana overgestoken, we zijn op weg naar The Big Easy. Zo wordt New Orleans in de volksmond genoemd en dat is niet voor niets.

Als we de stad binnenrijden, worden we overvallen door sfeer. Je snapt meteen wat er bedoelt wordt met The Big Easy en zonder er enige moeite voor te doen ben je onderdeel van het geheel. Het is dus ook niet gek dat de sfeer van New Orleans een talrijke bron is voor muzikanten, dichters, schrijvers en nu dus ook voor ons. Zoals Mark Twain de inspiratie gebruikte voor zijn boeken hebben wij ook de sfeer van New Orleans in onze producten proberen te stoppen met de nieuwe collectie als resultaat.

Wanneer we de zuidelijke binnenlanden bezoeken worden we omgeven door bossen en oude plantages. Het weer is meer dan prima, toch vindt de één het soms wat fris en de ander vindt het warm. De nieuwe voorjaarscollectie biedt de oplossing: luchtige vesten en lichte truien voor een aangenaam gevoel, lichtgewicht jasjes en jacks voor als het wat frisser is. De katoenen shirts en bermuda’s zijn kleurrijk en laten zich smaakvol combineren.

De nieuwe collectie, met 3 opeenvolgende levermomenten en de daarbij passende kleurbeelden, biedt ook onbegrensde mogelijkheden om heel persoonlijk te gaan combineren. Knitwear en shirts in uitgesproken dessins, perfect te combineren met de stijlvolle truien en broeken in zachte uni’s. En lekkere vesten en makkelijke jasjes voor het frissere voorjaar met jeans die je elke dag kunt dragen.

Ook leent de collectie zich uitermate goed voor combinaties binnen de nieuwe 'Dressual’ (of ‘Smart Casual’) trend. Hieronder verstaan we alle dessins die de stoffen een meer sophisticated aanzien geven. De trend gaat goed samen met de lichtgewicht jasjes, luchtige vesten, chino’s in ingetogen kleuren en matchende accessoires.

Bekijk de nieuwe Spring Summer collectie

Spring Summer 2015

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque