X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

State of Art presenteert: Autumn/Winter 2014 collectie

21 July 2014

Stad of natuur. Stijl of stoer. De Moderne man houdt van beide. Maar nog meer van combineren....

Schotland lijkt gemaakt om erop uit te trekken. De kleine wegen die zich door het ruige berglandschap slingeren, geven de Porsche 356 SC alle ruimte om het beste van zichzelf te geven. De ideale omgeving voor onze “road-trip”.

Mooie ritten wisselen we af met stevige wandelingen. Het is de manier om het landschap te verkennen en boven op de heuvels beleef je de meest prachtige vergezichten.

De frisse bries waarmee we op de top van die heuvels worden beloond, is geen partij voor de gemakkelijke en warme jacks, bodywarmers en truien uit de nieuwe najaarscollectie. Het knitwear van de truien varieert van stoer tot heel fijn en is in sommige gevallen zelfs met de hand gebreid.

De nieuwe collectie, met 3 opeenvolgende levermomenten en de daarbij passende kleurbeelden, biedt ook onbegrensde mogelijkheden om heel persoonlijk te gaan combineren. Met warme kleuren, heel comfortabel en luxe knitwear en subtiele of juist uitgesproken dessins.

Ook leent het zich uitermate goed voor combinaties voor de actuele “layered look”. Tailored jasjes, stoere truien, elegante gillets, casual shirts met een formal touch, shawls en accessoires; stel je eigen look samen en leg accenten op kleur.

Autumn/Winter 2014

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque