Taal

Inloggen en mijn gegevens

Hoe is de privacy van mijn gegevens verzorgd?

Je bent zelf de baas over jouw eigen gegevens en je kunt ze wijzigen wanneer je dat wilt. Je kunt jouw eigen gegevens beheren door in te loggen (bovenaan de rechterkolom van de pagina) en dan te klikken op “Mijn gegevens wijzigen”. De State of Art webshop gebruikt jouw persoonlijke gegevens om jou goede en persoonlijke service te kunnen bieden. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. De State of Art webshop heeft een Privacy Policy opgesteld om de bescherming van je gegevens te kunnen garanderen. 

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik nu doen?

Tussen de twee inlogvelden vind je de link “jouw wachtwoord vergeten?”. Als je hierop klikt, kun je jouw e-mailadres ingeven. Als je daarna klikt op “Verstuur” wordt er een mail met daarin jouw wachtwoord naar je verzonden. Dit werkt enkel wanneer je het e-mailadres invult waarop je je in het verleden bij ons hebt geregistreerd.

 

Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

Je kunt jouw gegevens wijzigen door in te loggen (bovenaan de rechterkolom van de pagina) en dan te klikken op “My Account”. Je komt nu in een scherm waar je de gegevens die je wilt wijzigen kunt aanpassen. Door onderaan de pagina te klikken op “Opslaan” worden de wijzigingen doorgevoerd in ons systeem.

Naar boven