X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

The most wonderful races in the world

Er zijn een aantal klassiekers die tot de meest indrukwekkende aller races worden gerekend. Deze klassiekers zijn rijk aan historie, glorieuze overwinningen en bloedstollende anekdotes. State of Art houdt ze niet alleen in ere, maar met een steeds wisselend team gaat State of Art jaarlijks voor het herbeleven van deze grootse klassieke races. Een aantal deelnemers keert vaker terug, waaronder de onvolprezen Nederlandse race-iconen Gijs van Lennep en Jan Lammers. Maar ook een prominent als Jan Peter Balkenende heeft de afgelopen jaren voor het State of Art-team gereden. Bij deze races worden natuurlijk de auto’s uit de State of Art Classic Porsche Collection ingezet. Als je het beste uit deze klassieke Porsches wilt halen, dan moeten ze in topconditie zijn en blijven. Er rijdt daarom een toegewijd serviceteam mee die de auto’s onderhouden en prepareren tijdens de race.

Na afloop van elke race komt er bij de deelnemers steevast hetzelfde uit de mond: wat een fantastische ervaring. Van vier beroemde klassiekers wordt dit over de hele wereld gezegd, al vele jaren. Hier vindt u meer over deze beroemde klassiekers.


Most wonderful races in the world

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque