X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

Restaurant

Lichtenvoordse gastvrijheid in de overtreffende trap

Het hoofdkantoor is het visitekaartje van de organisatie, een dynamische omgeving waar elke dag alles om fashion draait. Een belangrijk aspect is gastvrijheid. Retailers en inkopers komen natuurlijk voor zaken, maar business & pleasure gaan hand in hand bij State of Art. Terwijl u als bezoeker de tijd neemt voor het samenstellen van uw collectie, vraagt een kok u bijvoorbeeld terloops naar uw lunchwensen. Hij laat zich erop voorstaan producten te gebruiken die op geen enkele manier concessies doen aan de kwaliteit, zoals dat ook bij de State of Art-kledingcollecties en klassieke Porsches het geval is. 

Het restaurant is naadloos geïntegreerd in het totaalconcept van het hoofdkantoor. In een heerlijke ambiance, voorzien van een hapje en een drankje te midden van classic Porsches, wordt het samenstellen van een store collection een ware belevenis. Lichtenvoordse gastvrijheid met smaak, dat is waar State of Art voor staat.

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque