X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

Porsche collectie

State of Art is onlosmakelijk verbonden met de autosport. Het begon allemaal met oprichter Albert Westerman die op tienjarige leeftijd verliefd werd op de Porsche 1500 S Cabrio. Dat gevoel is nooit meer voorbijgegaan. Op latere leeftijd ging Westerman zelf racen met de 356's en 911's, onder andere op Zandvoort en Spa-Francorchamps.

Classic Porsche Collection
Uiteindelijk heeft zijn passie geleid tot de State of Art Classic Porsche Collection. Met meer dan 30 klassieke Porsches, waaronder een zeldzame 550 Spyder. Deze staan tentoongesteld in een mooie ambiance in het State of Art-nl/headoffice in Lichtenvoorde en worden ook voor marketingdoeleinden ingezet ter ondersteuning van de kledingcollecties. Echter, Westerman heeft dezelfde filosofie als Porsche: alle tentoongestelde Porsches moeten direct kunnen starten. Met een aantal Porsches uit de State of Art-collectie wordt tot op de dag van vandaag nog veel en hard gereden in diverse rally's over de hele wereld.

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque