Taal

Kledingstijl Formeel

U gaat graag modern gekleed zonder de tijdloze klassiekers de rug toe te keren.

Onze Autumn/Winter collectie biedt alle mogelijkheden om een sophisticated outfit samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld eens een coltrui met een colbert; een echt verzorgde, mannelijke outfit die geschikt is voor zowel zakelijk als privé.

Ook onze Modern Classics collectie sluit uitstekend aan bij uw stijl, omdat deze juist is geïnspireerd door de tijdloze klassiekers. Deze collectie straalt zelfverzekerdheid en elegantie uit, doordat we de laatste trends met tijdloze items combineren en gebruik maken van de meest comfortabele, luxe materialen en neutrale kleuren.

Autumn / Winter

Onze Autumn/Winter collectie biedt alle mogelijkhedenom een sophisticated outfit samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld eens een trui met een overhemd en een colbert; een echt verzorgde, mannelijke outfit die geschikt is voor zowel zakelijk als privé.

Logo

Modern Classics

Hedendaags kleden hoeft niet te betekenen dat u oude klassiekers de rug toekeert. Bij Modern Classics van State of Art vinden we dat u behoort te genieten van het beste van twee werelden. Daarom bekijken we de modegeschiedenis opnieuw door de lens van de nieuwste trends, om u een gemakkelijk te combineren collectie te bieden die elegantie, klasse, kwaliteit en stijl in elk stuk tot uiting komt. Samengebracht met een kenmerkende twist die vertrouwen uitstraalt, op de meest smaakvolle manieren.

The warmth of light

Wij veranderen het vaak donkere imago van het winterseizoen door de nadruk te leggen op lichtere kleuren, waardoor u in onze collectie kunt kiezen uit warme crèmekleurige, eiken- en esdoornkleuren.

The grace of blue

Blauw is meer dan alleen een kleur. Het is een symbool. De expressiviteit van blauw is zo krachtig dat het geen wonder is dat het altijd prominent aanwezig is in de Modern Classics-collectie. Ontdek hoe Dark Navy een extra dimensie krijgt in onze gemerceriseerde katoenen poloshirts. Hoe Mid Blue van een jas een icoon maakt. En hoe gemakkelijk je alle verschillende tinten blauw kunt matchen binnen de nieuwe Modern Classics collectie.

Naar boven