X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

Bezorgen

Kan de bestelling op een ander adres worden afgeleverd?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren, als het bijvoorbeeld een cadeau betreft of als u het pakket liever op uw werkadres ontvangt. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Het is tevens mogelijk om verschillende afleveradressen te bewaren, zodat u deze tijdens een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te geven.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor België bedragen € 4.95 indien u het thuis laat bezorgen. Als u uw pakket afhaalt bij een DPD Pickup parcelshop dan betaalt u slechts € 3.95. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen die op werkdagen voor 14:30 uur zijn geplaatst en betaald, worden diezelfde dag door ons overgedragen aan DPD. De overkomstduur naar België is 1-2 werkdagen. Omdat wij afhankelijk zijn van een externe partij, kunnen wij deze levertijd helaas niet garanderen.

Waar bevindt mijn bestelling zich?

Op het moment dat uw bestelling door ons is ingepakt ontvangt u per e-mail een bevestiging. Zodra DPD uw pakket bij ons heeft afgehaald ontvangt u opnieuw een e-mail, via deze mail kunt u de actuele status van uw pakket bekijken. Tot slot ontvangt u nog eens een e-mail als uw pakket is afgeleverd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

Uw bestelling wordt met DPD bezorgd op het opgegeven afleveradres. Als u niet thuis bent zal de chauffeur een briefje achterlaten in uw brievenbus met daarop de nieuwe bezorgdatum of met de gegevens waar u uw bestelling kunt afhalen.

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque