X
Kies uw land en taal
Ga verder
Menu Sluiten

Bezorgen

Kan de bestelling op een ander adres worden afgeleverd?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren, als het bijvoorbeeld een cadeau betreft of als u het pakket liever op uw werkadres ontvangt. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Het is tevens mogelijk om verschillende afleveradressen te bewaren, zodat u deze tijdens een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te geven.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor België bedragen € 4,95 indien u het thuis laat bezorgen of als u uw pakket afhaalt bij een DHL ServicePoint. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden diezelfde dag door ons overgedragen aan DHL. De overkomstduur naar België is 1-2 werkdagen. Omdat wij afhankelijk zijn van een externe partij, kunnen wij deze levertijd helaas niet garanderen.

Waar bevindt mijn bestelling zich?

Op het moment dat uw bestelling door ons is ingepakt ontvangt u per e-mail een bevestiging. Zodra DHL uw pakket bij ons heeft afgehaald ontvangt u opnieuw een e-mail, via deze mail kunt u de actuele status van uw pakket bekijken. Tot slot ontvangt u nog eens een e-mail als uw pakket is afgeleverd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

Was u niet thuis bij levering? Dan vindt u een afwezigheidsbericht in uw brievenbus, van DHL Parcel of van onze partner Bpost, die voor ons in België de pakketjes aan consumenten bezorgt.

Payment logo's   Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Payment logo's Fashioncheque