over


State of Art

ONS LEVENSVERHAAL

Grote (pagina) titel

Dit is de introtekst van deze pagina. Een (korte) eerste alinea. In Lichtenvoorde is in 2012 het nieuwe hoofdkantoor van State of Art geopend. Na een ingrijpende verbouwing is het hoofdkwartier ruim 10.000 m2 groot geworden, een plek waar alles samenkomt. De rijke historie van de familie Westerman, die op exact dezelfde plek in 1936 startte met een breiatelier, is het fundament voor het nieuwe State of Art hoofdkantoor.

 

Medium (hoofdstuk) titel

Het hoofdkantoor doet dienst als showroom voor de nieuwe kledingcollecties van State of Art. Hier worden tijdens een uitgebreide rondleiding inkopers en retailers die nieuwste modellen getoond. De vele klassieke Porsches vormen een fantastisch decor. Bezoekers spreken steevast van een indrukwekkende ervaring die het merk State of Art nog meer lading geeft.

Liefde voor Porsche

Klassieke Porsches moeten met kennis, kunde en liefde onderhouden worden. Vrijwel elke dag van de week zijn er in de inpandige werkplaats monteurs aan de slag met de mooiste Porsches. Zij delen hun passie voor het merk met oprichter Albert Westerman, die de overtuiging heeft dat elke auto uit de State of Art Porsche Collection altijd direct moet kunnen starten en zo moet kunnen wegrijden. De monteurs voeren reparaties uit, zijn bezig met restauratiewerkzaamheden en prepareren de auto's voor komende races.

Legends

Dutch Racing Legends

Carel Godin de Beaufort, Ben Pon en Gijs van Lennep zijn Nederlandse Race coureurs die eind jaren ‘60 en de jaren ‘70 furore maakten...

Lees meer
races

The most wonderful races in the world

Er zijn een aantal klassiekers die tot de meest indrukwekkende aller races worden gerekend...

Lees meer
miglia

State of Art & Mille Miglia

State of Art heeft een sterke band met ‘La Corsa più Bella del Mondo’, de Mille Miglia. Een steeds wisselend team van…

Lees meer

sdfffffff sdf sdfffff srtyryuryujrtyh ryjhryhjryj rtyjrhjtjyujrth ryjrhjrtyjtyjrj

Test

sdfffffff sdf sdfffff srtyryuryujrtyh ryjhryhjryj rtyjrhjtjyujrth ryjrhjrtyjtyjrj 2315644561231

Lees meer

Test 2

sdfffffff sdf sdfffff srtyryuryujrtyh ryjhryhjryj rtyjrhjtjyujrth ryjrhjrtyjtyjrj

Lees meer

Test 3

hasdasdasdas asdasdasd sadasd asdasdas asdasdaddddddd

Lees meer
The most wonderful races in the world

Er zijn een aantal klassiekers die tot de meest indrukwekkende aller races worden gerekend. Deze klassiekers zijn rijk aan historie, glorieuze overwinningen en bloedstollende anekdotes. State of Art houdt ze niet alleen in ere, maar met een steeds wisselend team gaat State of Art jaarlijks voor het herbeleven van deze grootse klassieke races. Een aantal deelnemers keert vaker terug, waaronder de onvolprezen Nederlandse race-iconen Gijs van Lennep en Jan Lammers. Maar ook een prominent als Jan Peter Balkenende heeft de afgelopen jaren voor het State of Art-team gereden. Bij deze races worden natuurlijk de auto’s uit de State of Art Classic Porsche Collection ingezet. Als je het beste uit deze klassieke Porsches wilt halen, dan moeten ze in topconditie zijn en blijven. Er rijdt daarom een toegewijd serviceteam mee die de auto’s onderhouden en prepareren tijdens de race.
Na afloop van elke race komt er bij de deelnemers steevast hetzelfde uit de mond: wat een fantastische ervaring. Van vier beroemde klassiekers wordt dit over de hele wereld gezegd, al vele jaren. Hier vindt u meer over deze beroemde klassiekers.

Back to top